Kamer verhuur, Kamers te huur, Kamer huren, Kamer beschikbaar, Kamer te huur Tilburg, Studentenkamers te huur, Woning delen, Kamerverhuur Tilburg, Kamer verhuren, Kamer gezocht, Kamer tehuur Zaandam 500 EUR

Prijs: 700 per maand

Kamer omschrijving

Beste Kamer zoekende! Ik ben net verhuist naar een appartement in Zaandam Zuid en wil graag een kamer verhuren:) In de kamer staat een bed, bureau met tv en twee kasten. Maar je mag het zeker naar smaak inrichten. Je deelt de wc, badkamer en keuken met mij. Mijn naam is Gaya, ik ben 25 jaar en moeder van twee kindjes die de helft van de tijd bij mij zijn. Ik werk als biologische tuinder en hou van surfen en dansen. Ik ben rustig en netjes:)Stuur vooral een berichtje voor meer vragen!

Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer verhuur, Kamers te huur, Kamer huren, Kamer beschikbaar, Kamer te huur Tilburg, Studentenkamers te huur, Woning delen, Kamerverhuur Tilburg, Kamer verhuren, Kamer gezocht, Kamer tehuur Zaandam 500 EUR

Kamer details

Woonkamer gedeeld: shared
Kamers: 1
Internet: yes
Keuken gedeeld: true
Douches: shared
Kamergenoten in woning: 1
Toilet: shared
Huisdieren: false
Makelaar: nee

Bekijk de volledige kamer / woning—> Bekijk en plan bezichtiging <—

Bekijk de locatie