Kamer verhuur, Kamers te huur, Kamer huren, Kamer beschikbaar, Kamer te huur Tilburg, Studentenkamers te huur, Woning delen, Kamerverhuur Tilburg, Kamer verhuren, Kamer gezocht, Kamer tehuur Delft 500 EUR

Prijs: 950 per maand

Kamer omschrijving

Hoi! Ik ben voor mijn master in het buitenland. Daarom zoek ik een onderhuurder voor de maanden dat ik weg ben (oktober t/m december). De kamer heeft een eigen ruime badkamer en is gemeubileerd. In het huis wonen 13 andere meisjes met wie je de keuken zult delen. Het huis is centraal gelegen in Delft is op 2 minuten loopafstand van Delft station. Ik onderverhuur mijn kamer het liefst aan een Nederlandse studente, omdat dit het makkelijkst zal zijn in de omgang met mijn huisgenoten. Heb je nog vragen of lijkt je dit wel wat? Stuur me dan vooral een bericht! Groetjesss

Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer verhuur, Kamers te huur, Kamer huren, Kamer beschikbaar, Kamer te huur Tilburg, Studentenkamers te huur, Woning delen, Kamerverhuur Tilburg, Kamer verhuren, Kamer gezocht, Kamer tehuur Delft 500 EUR

Kamer details

Woonkamer gedeeld: shared
Kamers: 1
Internet: yes
Keuken gedeeld: true
Douches: own
Kamergenoten in woning: 9
Toilet: own
Huisdieren: false
Makelaar: nee

Bekijk de volledige kamer / woning—> Bekijk en plan bezichtiging <—

Bekijk de locatie