Kamer verhuur, Kamers te huur, Kamer huren, Kamer beschikbaar, Kamer te huur Tilburg, Studentenkamers te huur, Woning delen, Kamerverhuur Tilburg, Kamer verhuren, Kamer gezocht, Appartement tehuur Leeuwarden 1450 EUR

Prijs: 1450 per maand

Appartement omschrijving

Altijd al samen willen wonen met een vriend/vriendin in hetzelfde pand maar met je eigen voorzieningen?! Grijp dan nu je kans om ‘samen te wonen’ (want..toch ook weer niet) in een compleet gerenoveerde woning. 

Het betreft een pand in de Rembrandtstraat nabij het stadscentrum van Leeuwarden en op loopafstand van de Albert Heijn en het Mediaplein waar naast horeca en woonwinkels ook een sportschool gevestigd zit. 
Op de begane grond van het woonhuis bevindt zich een een doorzon-woonkamer met een gloednieuwe open keuken voorzien van vaatwasser, combi-magnetron en inductie kookplaat. Aan het einde van de woonkamer bevindt zich de ingang naar de badkamer waar een douche, wastafel en toilet zit en een ingang naar de aparte slaapkamer. Ook zit er een kleine maar hele fijne en onderhoudsvriendelijke achtertuin bij het pand. 

Via de trap in de hal op de begane grond kom je bij de studio op de tweede etage. We noemen het een studio omdat het een volledig open leefruimte is met een keukenblok, voorzien van dezelfde apparatuur als de keuken op de begane grond. Op de eerste etage bevindt zich in een aparte ruimte een tweede badkamer met douche, wasbak en toilet. 

De woning is volledig voorzien van laminaat, verlichting en raambekleding. Huursom: €1450,- incl g/w/l excl. heffingen
Aantal personen: 2 
Borg: €1450,-
Niet toegestaan: roken en huisdieren
Beschikbaarheid: 01-09-2023Huurder dient inkomensgegevens te overleggen (uit arbeid). 
Wanneer je op de woonruimte wilt reageren als fulltime student dan dient er een financieel garantsteller aangedragen te worden. 

(de bijgevoegde foto’s zijn van een soort gelijk pand van dezelfde aanbieder met exacte dezelfde kleuren, afmetingen, apparatuur en materiaalgebruik. De woning is af per 01-09-2023)

Ben je of zijn jullie geïnteresseerd in deze woning en pas je binnen het profiel? Neem dan contact met ons op voor een kennismaking en het eventueel inplannen van een bezichtiging.

Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer verhuur, Kamers te huur, Kamer huren, Kamer beschikbaar, Kamer te huur Tilburg, Studentenkamers te huur, Woning delen, Kamerverhuur Tilburg, Kamer verhuren, Kamer gezocht, Appartement tehuur Leeuwarden 1450 EUR

Appartement details

Woonkamer gedeeld: shared
Kamers: 1
Internet: no
Keuken gedeeld: false
Douches: own
Kamergenoten in woning:
Toilet: own
Huisdieren: false
Makelaar: nee

Bekijk de volledige kamer / woning—> Bekijk en plan bezichtiging <—

Bekijk de locatie